Foto’s

Hierbij een inkijkje in ons uitvaartcentrum Maarsstee.

Wij beschikken over vijf luxe 24 uurs kamers, een grote, warme aula en een sfeervolle familiekamer waar families zich voor de plechtigheid kunnen terugtrekken. Ook na de plechtigheid is er de mogelijk om in onze moderne koffiekamer met ronde tafels informeel samen te zijn.

24 uurs kamer
Familiekamer

Nog even een kopje koffie of thee voor de plechtigheid……….

Nog even een praatje met de spreker………

Nog even….  met elkaar……..

Uitvaartcentrum Maarsstee beschikt over een sfeervol ingerichte familiekamer met aangrenzend een binnentuin met terras.  Dit geeft de nabestaanden gelegenheid zich voor te bereiden op de plechtigheid.

Nog even apart van de mensen die uitgenodigd zijn, een moment van rust en bezinning.

De familiekamer biedt plaats aan ongeveer 12 personen.

                                                                         ◊◊◊

Naast bovenstaande kan de familiekamer ook gebruikt worden voor plechtigheden. In een intieme kleine kring afscheid nemen van een dierbare. ( max. 10 personen) Het luisteren naar muziek behoort tot de mogelijkheden. Er kunnen geen beelden getoond of opnames gemaakt worden. Naar wens kan er een hapje en drankje geserveerd worden. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

                                                                         ◊◊◊

De familie kamer wordt tevens gebruikt voor het voeren van voorgesprekken. Wilt u graag informatie over een uitvaart, een pakket, of het lidmaatschap, wij ontvangen u graag in onze familiekamer.

Koffiekamer

Na de plechtigheid of tijdens een condoleanceavond is er een moment dat de nabestaanden hun gasten kunnen ontmoeten en spreken.

Dit is vaak een belangrijk moment voor de nabestaanden. Praten over hun dierbare, herinneringen ophalen en delen, het helpt om de overgang tussen rouw en de draad van het leven weer op te pakken. In onze koffiekamer kan dit in alle rust en onze gastdames voorzien u op vriendelijke wijze  van een hapje en een drankje. Wij informeren u graag over de consumptiemogelijkheden. Wij betrekken onze producten van de lokale bakker en slager

Ontvangsthal
De baar staat voor het raam met uitzicht op de mooie, rustgevende tuin.
Aula

Uitvaartcentrum Maarsstee beschikt over een aula waar u een afscheidsdienst geheel naar eigen wens en invulling vorm kunt geven.  De sfeervol ingerichte aula geeft zicht op de fraaie binnentuin met waterornament.

Het afspelen van muziek behoort tot de mogelijkheden in de aula. Tevens kunt u indien gewenst film- of beeldmateriaal tonen. Ook livestream behoort tot de mogelijkheden.  Voor het aanleveren van muziek en film- en beeldmateriaal geldt dat het 24 uur voor de plechtigheid bij ons aangeleverd moet zijn. De uitvaartverzorger zal u informeren over de wijze waarop dit moet gebeuren.

De aula heeft 98 zitplaatsen. Bij grotere groepen is de afscheidsdienst via een scherm te volgen in de koffiekamer.