OPEN DAG 21 januari 10.30-16.00 UUR

Fair Coffins

Met trots kunnen wij vertellen dat wij een partnerovereenkomst zijn aangegaan met FAIR COFFINS.

Wie kiest voor een uitvaartkist van FAIR coffins laat de wereld een stukje schoner achter.  

Onze FAIR coffins zijn gemaakt van ecologische materialen en goedgekeurd voor (natuur)begrafenis en crematie. Daarnaast kunt u een uitvaartkist volledig personaliseren, met persoonlijke foto’s en teksten van uw dierbare.

Mocht u meer informatie willen dan staat de deur voor u open. Ook kunt al vast op de website kijken voor de ruime keuze. https://faircoffins.nl/

Vanaf vandaag rijden wij “Groen.”

Met trots presenteren wij onze elektrische auto.

Bel als nabestaanden altijd zelf met uw uitvaartverzekering/uitvaartvereniging!

Nieuwe Coronaregels

Met ingang van zaterdag 6 november wordt door het bestuur van de NUV aan bezoekers van ons uitvaartcentrum het dringende advies gegeven om een mondkapje je dragen wanneer men nog niet heeft plaatsgenomen in de aula.

Voor medewerkers van uitvaartcentrum Maarsstee is vanaf zaterdag het dragen van een mondkapje verplicht.

De overheid adviseert ook om de 1,5 meter afstand zoveel mogelijk in acht te nemen. Dat advies geldt natuurlijk ook bij ons.

Er is de uitvaartbranche geen beperkingen in aantallen bezoekers opgelegd. Om die reden zullen er geen stoelen of banken uit de aula of koffiekamer worden verwijderd.

We zijn begonnen!

Het is zover!

De sloop is begonnen! In 2018 hebben wij het oude Lefier pand naast ons gekocht, met als doel, uitbreiding van het uitvaartcentrum. Vandaag zijn dan de eerste zichtbare “stappen” gemaakt. Wij zullen u de gehele ontwikkeling rondom de nieuwbouw op de hoogte houden, d.m.v. foto’s en filmpjes.