VACATURE: MEDEWERKER LAATSTE VERZORGING EN CHAUFFEUR ROUWWAGEN

‘Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland’


De Neutrale Uitvaartvereniging Stadskanaal heeft begin dit jaar haar faciliteiten uitgebreid met een nieuwe aula en de uitbreiding van het aantal opbaarkamers naar 5 stuks. Daarnaast heeft zij, mede met de steun van het ELFPO middels het verstrekken van de LEADER-subsidie, de bestaande faciliteiten grootscheeps gerenoveerd, gemoderniseerd en verduurzaamd. Het bestuur en de medewerkers zijn trots op het eindresultaat en het ELFPO dankbaar voor de financiële steun die zij hiervoor heeft mogen ontvangen.

Fair Coffins

Met trots kunnen wij vertellen dat wij een partnerovereenkomst zijn aangegaan met FAIR COFFINS.

Wie kiest voor een uitvaartkist van FAIR coffins laat de wereld een stukje schoner achter.  

Onze FAIR coffins zijn gemaakt van ecologische materialen en goedgekeurd voor (natuur)begrafenis en crematie. Daarnaast kunt u een uitvaartkist volledig personaliseren, met persoonlijke foto’s en teksten van uw dierbare.

Mocht u meer informatie willen dan staat de deur voor u open. Ook kunt al vast op de website kijken voor de ruime keuze. https://faircoffins.nl/

Vanaf vandaag rijden wij “Groen.”

Met trots presenteren wij onze elektrische auto.

Bel als nabestaanden altijd zelf met uw uitvaartverzekering/uitvaartvereniging!

We zijn begonnen!

Het is zover!

De sloop is begonnen! In 2018 hebben wij het oude Lefier pand naast ons gekocht, met als doel, uitbreiding van het uitvaartcentrum. Vandaag zijn dan de eerste zichtbare “stappen” gemaakt. Wij zullen u de gehele ontwikkeling rondom de nieuwbouw op de hoogte houden, d.m.v. foto’s en filmpjes.

WIJ GAAN VERBOUWEN!!

Wij mogen met trots zeggen dat ons uitvaartcentrum Maarsstee zal worden uitgebreid met een nieuwe aula en 2 nieuwe 24 uurs kamers! Op de ledenvergadering van 22-6 is er een akkoord gegeven door de leden voor nieuw- en verbouw van het uitvaartcentrum. Tijdens het filmpje loopt u door het nieuwe uitvaartcentrum.